Privatlektion för utbildad hundinstruktör

Det finns många olika anledningar till att man vill ta en eller ett par privatlektioner. Oavsett om anledningen är att du vill för djupa dig i ett specifikt moment eller vill få instruktörens fulla uppmärksamhet finns möjligheten att boka en privatlektion för mig. Som privateleve hos mig får du alltid ett par oberoende ögon som kan ge dig råd och vägledning när du har fastnat eller ser detaljer som förbättrar. Lektionen skräddarsys alltid efter det just du vill träna på eller gå igenom. Du får mer kvalité på din lektion om du i samband med att du bokar berättar vad det är du vill träna på. Jag har privatlektioner i rallylydnad, freestyle och HtM, kantarellsök, aktivering, fysik, klicker och vardagslydnad mm.

Vad kostar en privatlektion?

Enskild privatlektion 300 kr/privatlektion (en privatlektion är 45 min) + eventuell lokalkostnad och milersättning. En privatlektion kan delas på två. Vill ni vara en större grupp kontakta mig så ordnar jag det.

Glöm inte fråga efter mitt visitkort så får du var 6:e privatlektion gratis (kan endast utnyttjas av 1 person och endast privatlektioner med ett ekipage ger kryss på baksidan).

Bokar privatlektion gör du genom att kontakta mig via telefon eller mejl.