Köpvillkor

Villkor & information

1) BETALNING
Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Vi använder Payson som leverantör för våra transaktioner. Alla kurser betalas i förskott.

3) PRIS & FRAKTBELOPP
Samtliga priser är inklusive moms.

4) KÖP
Vid beställning träffas avtal om köp först när Malins Hundkurser bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Skulle det vara så att din orderbekräftelse inte kommer till din e-post inom 24 timmar efter avslutad order, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

5) Distansavtal:
Vid återtagande av anmälan följer Malins Hundkurser de villkor som Konsumentverket har.

6) Anmälan:
Anmälan till kurs/utbildning/föreläsning/läger är bindande. Ångerrätten ska åberopas skriftligen inom 14 dagar från anmälan. Anmälan innebär alltså att din ångerrätt upphör 14 dagar efter att du anmält dig. 

7) Återtagande av anmälan/avbrytande av kurs/utbildning/föreläsning:
Du har rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter att du anmält dig via hemsidan. Du har då rätt att återfå hela den avgift du erlagt, förutom 30% anmälnings- och administrationsavgift. Detta gäller även om du eller din hund blir allvarligt sjuka så att ni inte kan deltaga i anmäld aktivitet mot uppvisande av intyg. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen/föreläsningen. Påbörjad utbildning återbetalas ej.

8) SEKRETESS-, SÄKERHET- & PERSONUPPGIFTER
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vårt åtagande gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post eller telefon, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Malins Hundkurser säljer inte vidare några personuppgifter.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Namn, adress, e-postadress och telefonnummer, samt om du skriver något i samband med din order i fritextfältet. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post eller telefon.

Varför samlas uppgifterna in?

Uppgifterna vi samlar in behövs för att vi ska kunna leverera din beställning och fullfölja våra åtaganden gentemot dig. De är även nödvändiga för att kunna följa lagar som styr avtal, köp, köp på distans, reklamation och lagarna som styr bokföring, skatt och moms. Vi använder även dina personuppgifter för att informera dig om nya kurser, event och informera om andra händelser som sker inom Malins Hundkurser. Dina personuppgifter lämnas även till tredjepart. Dessa parter är bokföringsföretag som sköter bokföringen, banken som registrerar din betalning, ABF och reklambyråer.

Hur länge sparas mina personuppgifter?

Dina personuppgifter sparas så länge som vi måste enligt lagarna som nämns ovan.

Enligt GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post: malin@malinshundkurser.se.

9) TEXT & BILD PÅ MALINSHUNDKURSER.SE
All text och bild är skyddad med Copywright och får ej användas någon annanstans utan vårt godkännande.
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i allmän text, produktbeskrivningar och på prisuppgifter.