Inlägget gjort

Jag sponsrar Maria Ivarsson och Smack

Maria Ivarsson kontaktade mig i början av sommaren 2012 då jag sökte projektekipage som jag behövde i min utbildning till rallylydnadsinstruktör. De började som projektekipage hos mig och tränade hela sommaren. De debuterade på DM:et i september 2012 och gjorde där en 100-poängs runda och blev distriktsmästare i både lagklass och individuellt. En stor prestation, som jag inte var speciellt förvånad över. Maria och Smack passar jätte bra tillsammans och är väldigt duktiga.

Sedan dess har de gått kurser för mig och vi tränar och åker på tävlingar tillsammans. Det har varit så roligt att följa deras tävlingsår som verkligen har gått bra! Först i Skaraborg uppe i mästarklass och massor av fina rundor och placeringar. Ett imponerande första tävlingsår.

Nu idag ligger de på 21 plats (på en snittpoäng på 469) på kvallistan till rallylydnads SM uppe i Sundsvall. De 50 bästa ekipagen i landet kommer att erbjudas plats på SM:et.

Jag tänker göra det jag kan för att de ska komma dit! Därför sponsrar jag Maria och Smack med träningstimmar i min träningslokal under vinterhalvåret. Jag sponsrar även med fria öppna träningar. Allt för de ska få bästa tänkbara träningsmöjligheter. Och goda råd på vägen ingår så klart precis som tidigare.

Så här säger Maria när jag ger henne erbjudandet:

– Jag och Smack är överlyckliga över att få denna sponsring av Malin men fram för allt att hon tror på oss så jättemycket!
Hade aldrig vågat mig ut på rallylydnads banan om jag inte gått som projektekipage och sedan fått peppning och stöd av Malin – Stort Jättetack för allt fram till nu och allt i fortsättningen!!!

Nu håller jag tummarna för Maria och Smack. Hejja er! Jag tror på er och kommer fortsätta peppa ända fram i mål. 😀

 

2 reaktioner på ”Jag sponsrar Maria Ivarsson och Smack

  1. Jösses va roligt! 😀 Heja Maria & Smack! <3
    Kram till er alla från syster Soya & matte Karin

  2. Vilket toppen-initiativ att sponsra Maria o Smack, ett härligt ekipage som kommer garanterat göra sitt bästa 😀
    Mvh
    Raija Puronaho

Kommentarer inaktiverade.