Inlägget gjort

Resumé av 2013

Så var 2013 över. Vid denna tiden på året börjar internet, tv och andra medier svämma över av resuméer av året som gått och av nya mål inför 2014. Jag hade faktiskt tänkt att strunta i att summera och skriva nya mål här men det är alldeles för värdefullt för min egen del för att jag ska låta blir. Så här kommer först en summering av hundarnas 2013.
bild-bell

Bells 2013

Målen för Bell 2013 var att ta titeln RLD N och RLD F. Och det gjorde vi med råge och lyckades även ta nästa rallytitel i ordningen RLD A. Vi har även lyckats komma 1:a och 3:a (2 ggr) under säsongen. Vilket jag är jätte nöjd med, med tanke på vad vi har för utgångsläge.

Jag och Bell skulle även få flyt i agilityn. Vi har tränat väldigt lite men jag tycker ändå att vi båda två har vuxit ihop och förstår varandra bättre på planen så att flytet har förbättrats.

Och sista målet var att få fram en lekbelöning. Vi har gjort stora framsteg, men än är vi inte i mål.

Ådis 2013

Ådi skulle debutera i rallylydnad. Vilket vi också har gjort och tagit första titeln RLD N och gjort första starten i fortsättningsklassen. Än så länge fattas det något på tävlingsplanen och det får vi fortsätta leta efter under 2014. De gånger det har känts så där bra har vi kommit på en 2:a plats och en 3:e plats .

Han skulle även få tid att växa upp – och så här ett år senare har det hänt en hel del med lillkillen. Han har helt enkelt fått lite mer hår på bröstet.

Vi skulle shejpa och träna tricks för att sätta ihop till ett freestyleprogram. Vi har kommit en bit på väg men jag har varit lite trög i starten.

Utveckla lekbelöningen – betydligt bättre men vi jobbar vidare.

Kunna alla hinder i agilityn. Här har jag verkligen inte ens försökt. Agilityn har hamnat väldigt långt ner på prioriteringslistan. Tyvärr.